Γενικοί Όροι Χρήσης

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Το www.amlab.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και είδη δώρων  μέσω διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) της εταιρείας με την επωνυμία AMLAB, με Α.Φ.Μ. , ΔΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Λαοδικείας 17, Τ.Κ. 115 28, Αθήνα (στο εξής καλούμενη η Εταιρεία). Αρ. Γ.Ε.ΜΗ .

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Η ιστοσελίδα www.amlab.gr είναι ένας από τους  διαδικτυακούς ιστότοπους που έχει δημιουργηθεί με τον διακριτικό τίτλο AMLAB η οποία εδρεύει στην Αθήνα.

Η ιστοσελίδα έχει ως σκοπό να παράσχει άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας τους καθώς και την διαδραστική επικοινωνία των επισκεπτών με την εταιρεία, μέσα από τον σχολιασμό και την εκδήλωση προτίμησής τους σε συγκεκριμένα είδη, αξιοποιώντας εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρία AMLAB σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και χρηστών των ιστότοπών της και έχει δημιουργήσει αυτή τη δήλωση περί απορρήτου για να εξηγήσει πως χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Κάνουμε εύλογες προσπάθειες για να προστατεύσουμε οποιαδήποτε πληροφορία δοθεί σε εμάς.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι με το ΦΠΑ (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ). Κάθε ένα προϊόν που βλέπει ο χρήστης, περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εικόνες, περιγραφή (αν αυτή είναι διαθέσιμη), την τιμή του, την διαθεσιμότητά του και την επιλογή “Προσθήκη στο Καλάθι“.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επωφελείστε από όλα τα χαρακτηριστικά του και μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων. Όταν πραγματοποιείτε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα χρειαστεί να παρέχετε με την ελεύθερη συγκατάθεσή σας κάποια προσωπικά σας δεδομένα όπως ενδεικτικά το όνομά σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την διεύθυνση παράδοσης, την ηλικία σας, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στην ενότητα: Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικά Δεδομένα.